Saturday, 21 July 2012

NOVEL BIAR CINTA BERTABURAN PERCUMA..???


Salam untuk sayang2 Kak Yus ….

Seperti yang kita semua sedia maklum (ahakss.. terasa cam wat syarahan lak..hik3), Ayesha & Emeer akan bersama kita tidak lama lagi.   InsyaAllah, awal bulan Ogos sudah boleh mula mendapatkan Biar Cinta Bertaburan kita tu di kedai-kedai buku.  Mungkin di bandar2 besar cepat sikit kot, di pekan2 kecil ambil masa agaknya.. 

Bagi sayang2 yang selalu on9, boleh je beli terus daripada KakiNovel  dengan harga RM19  (SM)/RM22 (S/S) senaskah.  Untuk yang telah menjadi ahli KN, harga hanya RM15 (SM)/ RM18 (S/S)  senaskah.  Kalau mahukan cenderahati, boleh order direct dengan Kak Yus.


Inilah keychain & Sticker specially design utk sayang2 yg order BCB direct dgn Kak Yus..


Hmmm.. itu cenderahati.. ini pula satu lagi peluang untuk dapatkan Novel BCB secara percuma bersama cenderahati dan hadiah2 lain (hadiah Kak Yus belum putuskan ye, sedang mencari sesuatu yang special untuk diberi bersama novel2 tu..).  Caranya, jom join KUIZ MONOLOG EMEER & AYESHA..

Kuiz ini memerlukan sayang2 menjadi ahli group Biar Jemari Berbicara di FB, kemudian cipta monolog antara Emeer dan Ayesha.  Monolog tak kisah nak panjang mana pun tapi janganlah pula buat satu cerpen @ enovel lak..hehehe……Ok.. ni contohnya ye:



Hah.. dah dapat idea nak buat camner??  Lepas buat tu post kat group BJB (FB).  Cuba dapatkan rakan2 untuk 'like' penyertaan yang dibuat, lagi ramai lagi bagus cos 'like' tu membawa 40% drp markah keseluruhan.  Penyertaan dinilai daripada kreativiti dan persembahan..  panel juri adalah rahsia..hahaha..  


Okey.. syarat2 semua ada kat gambar atas ni ye.. boleh usyar2 dulu... 

Seterusnya......................................

 Pemandangan bahagian depan...


bahagian belakang..

Err.. okey tak t-shirt ni?  Yang atas tu bahagian depan, yg bawah pula bahagian belakang.. ini dalam perancangan dan dalam proses printing utk first batch .. mungkin t-shirt ini juga boleh jadi milik sayang2 dengan menyertai KUIZ MONOLOG BCB..

InsyaAllah, kalau t-shirt ni ok, Kak Yus akan buka order untuk sayang2 dah telah bertanya pada Kak Yus.  Yang berminat pun boleh order kalau nak..

Hmmm.. dah panjang membebel ni.. apa pun .. selamat berjaya untuk yang ingin mencuba join kuiz tu.  

Lots of luv
~Kak Yus ~










8 comments:

  1. nak joinnnn!!! dpt t-shirt free *fly2*

    ReplyDelete
  2. err.. kak yus, rin yii di sini~

    ReplyDelete
  3. kak yus background dye pon kene buat sendiri yer..

    ReplyDelete
  4. The Quartet Minds ~ jom3..jom join..hehe ..eh..eh.. bukan juri kaa.. hahaha

    Nur Alia ~ jom..

    Mulia Zullyaz ~ ^__^ jugak..hehe

    Eyqa Lovetta ~ background tu tak wajib, tapi kalau buat dia akan nampak cantik n markah utk persembahan bertambahlah.. jom try..

    ReplyDelete
  5. Nak beli novel dgn kak Yus la.. plus postage bape kak..

    ReplyDelete
  6. Aida Arsat ~ email k.yus kat ayeshatajudin@gmail.com ye.. nanti k.yus bagi details kat situ.. TQ darling..

    ReplyDelete

Tak Sudi Kerr Nak Coratcoret Sesuatu Untuk Kak Yus.. >__<

 

Blog Template by YummyLolly.com